Регистрация

Поръчки през мобилни устройства

Преглед на профил kreo

1 29/04/2014 17:43 17:43

До Зорница Чугреева:

Какви са прогнозите ви за развитието на поръчките (и плащането) през мобилни устройства, какво правите вие в тази посока, и предвиждате ли някакви бонуси за хората, които поръчват (и плащат) по този начин?

Благодаря!
Преглед на профил Zornitsa Chugreeva

2 30/04/2014 09:31 09:31

Здравейте,
към момента 4% от трафика ни е от мобилни устройства, като 1% са от таблети.
Вярвам, че бъдещето е в поръчване и браузване от мобилни устройства. За пример 40% от онлайн поръчките в UK са през телефони. За България все още сме далеч от тези цифри, и към момента не е икономически изгодно да инвестираш големи бюджети за мобилни апликации.
Нашия сайт е оптимизиран за таблет, и съвсем скоро ще пуснем мобилна версия за телефон.На следващ етап ни предстои пускане и бета версия на мобилна апликация.
Относно плащанията,и към момента приемаме плащания през мобилни устройства чрез системата на CellumPay. Преди два месеца имахме и кампания за популяризиране на този метод на плащане - всеки потребител заплатил през CellumPay получаваше 7 лв остъпка.
Вярвам, че това е бъдещето, но ще отнеме време услугата да се наложи на масовия пазар.

Преглед на профил Цветан К.

3 22/05/2014 16:46 16:46

До запознатите:

Някой търговец в България разработил ли е някакво мобилно приложение за пазаруване? Приятели в чужбина са ми казвали, че използват подобни приложения, за да трупат точки и да получават отстъпки.

Добавяне на коментар
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Представяне

Какво е МЕРОНЕ?

Какво е МЕРОНЕ?

В зората на промените през 1992 г. Христо Кунев – управител и собственик, създава млекопреработвателното предприятие, намиращо се в град Алфатар – на около 20 км от Силистра