Регистрация

Първите стъпки на едно кафене

Преглед на профил Дурак

1 02/08/2012 16:45 16:45

Привет,

Запознати ли сте с условията за работа на дистрибуторите на безалкохолни напитки, бира и пр. И по-конкретно, при какви условия предоставят рекламни: чадъри, витрини, чаши, пепелници и др.

Става въпрос за малко заведение с примамлива локация, на което му предстои да бъде реновирано, заредено и открито.

Поздрави: Дурак
Преглед на профил Daniboy

2 07/08/2012 21:57 21:57

До коментар [#1] от "Дурак":

Привет,
не уточняваш град - приемам че, както в БНТ, става дума за София.Чадъри, витрини, чаши, пепелници и др. не се предоставят от дистрибутори а от търговски представители на съответната марка. Дистрибуторите може да питаш за контакт или връзка с тях. Ако локацията е много примамлива може да се бориш и за повече - да ти направят безплатно зареждане, да вземат участие за изработка на менюта, светещи реклами и др.
ако имаш други въпроси - пиши на [email protected] наскоро минах по този път, с радост ще помогна.
Преглед на профил clartin

3 22/08/2012 15:29 15:29

1-во се обърни към някое кафе. Могат да ти дадат пари и чадъри, за да работиш само с тях. Ще ти искат към 1кг. на ден продажби(това са 166 кафета)
После викни Coca-Cola. Ако не ти дадат някой лев и чаши, теггли им една майна и им кажи, че ще се обадиш на Pepsi. Те дават, защото са с много малък пазарен дял и, за да натрият носа на Коладжиите ще ти дадат каквото искаш, а и ако локацията ти е хубава си готов.
След това се обади на бирите. Препоръчвам ти Загорка. Коректни са бирите са им търсени и са пазарният лидер в София. Искай си всичко от тях. Ако имат ще ти дадат, ако ли не ще намжеш догодина.

Айде успех.
Ей, имай едно наум, че HoReCa пазара пада за сметка магзините или казано по просто, българина все по-рядко сяда на заведение.
Казвам ти го да не вземеш да гризнеш дръвцето...хубаво си направи сметката.

Преглед на профил Дурак

4 23/08/2012 11:01 11:01

Привет,

Благодаря за отговорите и съветите. Моите лични впечатления се препокриват с казаното от Вас. За празните портфейли и отражението им върху кръчмарския бизнес сте също много прави, но кафенето го взе мой близък приятел и няма връщане назад. Между другото става въпрос за района на Варна, тук е силно само през лятото, което е втора тежест ...

Ще потърся първо търговските представители на различните кафета, след това Пепси, Загорка и тн. Наистина Загорка са с 37% пазарен дял и са лидер в България за 2011г.

Вече получих информация и от първа ръка... Интересуваха ме рекламни материали от рода на посуда, пепелници и аксесоари, тъй като парите намаляват много бързо, а детайлите правят картината пълна ...

... Впечатлението ми е, че повечето фирми са склонни да предоставят всичко налично без излишно колебание, явно борбата за присъствие е станала жестока и в този сектор.

Ако някой има още съвети, темата е отворена. Вероятно информацията ще е полезна и за други потребители на форума.

Поздрави,
Преглед на профил hris_db

5 11/10/2017 13:43 13:43

Здравейте, аз мога да се включа с предложение от къде да набавяте консумативи за вашите заведение, както и бар оборудване. Препоръчвам този сайт, защото нещата са наистина качествени и са на изключително изгодни цени- http://www.baroborudvane.com/. Обслужването е на ниво, продуктите също и има преференциални цени за големи поръчки
Добавяне на коментар
За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Представяне

Бизнес симулация – ново поколение обучение и в България!

Бизнес симулация – ново поколение обучение и в България!

Разберете какво е бизнес симулации, къде може да участвате и как може да я получите на специална цена